Advies & Support

Als ondernemer ben je expert binnen je eigen vakgebied en wil je daar het liefste de hele dag mee bezig zijn. Maar je moet je eigen bedrijf ook online promoten. POMZ begrijpt de spagaat tussen die twee. Of je nou alleen wat tips wilt of dat wij alles voor je verzorgen, POMZ helpt je verder met je online marketing.

Een nieuwe website

Nieuwe website maken

Je bent net voor jezelf begonnen of je bent toe aan een nieuwe website. POMZ maakt een moderne en effectieve website voor je. Geen poespas, maar toegesneden op de specifieke wensen en kenmerken van jouw branche.

POMZ levert een professionele website waar je voorlopig weer mee vooruit kan, en die je zelf kunt bijhouden als je dat wilt. Of wij doen het gewoon voor je, dat kan natuurlijk ook.

Website optimalisatie

Website optimalisatie doe je met POMZ

Er komt genoeg bezoek op je site, maar toch valt je omzet tegen. Het is vooral “kijken, kijken, niet kopen” of ze zijn binnen enkele seconden al weer van je site weggeklikt. Samen zoeken we naar de valkuilen op je website waardoor klanten afhaken.

We helpen je om jouw website gebruiksvriendelijk te maken, om je klanten eenvoudig de juiste info en producten te tonen. De kortste weg naar een succesvolle website.

Trainingen

online marketing training voor ondernemers

Graag wil je jouw eigen bedrijf ook echt helemaal jouw eigen bedrijf houden, en alles zelf doen. Die ondernemersdrang snappen wij best, en dan willen we je ook graag goed op weg helpen met onze gerichte trainingen.

Op welk gebied van Online Marketing je ook een training wilt volgen, POMZ biedt het aan. Toegankelijk, goedkoop en met voldoende aandacht voor jouw persoonlijke leerpunten.

Vindbaar in Google

POMZ helpt ondernemers met Google

Je hebt een mooie website, maar je wordt nog maar moeizaam gevonden in Google. Hoe wordt je beter zichtbaar in Google (en Bing)? We hebben alle info om je zichtbaarheid bij organische zoekresultaten bij de zoekmachines te verbeteren.

Search Engine Optimization (SEO) is tegenwoordig een must voor elk bedrijf met een website. POMZ zorgt er voor dat je gevonden wordt op de voor jouw interessante zoektermen.

Adverteren in Google

Google AdWords voor ondernemers en zzp-ers.

Om nog meer relevante klanten naar je website te krijgen, kun je ook Search Engine Advertising (SEA) inzetten. Met de betaalde advertenties in Google zal je online zichtbaarheid fors kunnen toenemen. POMZ laat je graag zien hoe.

Door in Google AdWords je campagnes slim op te zetten wordt dit effectieve middel ook bereikbaar met een klein budget. POMZ kan je hier als geen ander bij helpen.

Conversie verbeteren

ondernemer bij met website

Je hebt het beste product tegen de scherpste prijs, maar er zijn te weinig bezoekers die bij je kopen. POMZ vertelt je hoe jouw potentiële klanten zo makkelijk en prettig mogelijk een betalende klant kunnen worden.

Voorkom de uitval en stimuleer de (onbewuste) motivatie om nú en bij jouw website te kopen. POMZ kent de tips & trucs om zo veel mogelijk klanten door je bestelformulier te krijgen.

Nieuwsbrieven

POMZ helpt ondernemers met hun online marketing

Je hebt al een aardige groep vaste klanten opgebouwd, maar graag wil je nog meer contactmomenten met hen om ze op de hoogte te houden over je nieuwe producten en acties. POMZ legt voor jou de basis voor een nieuwsbrief die graag door je klanten gelezen zal worden.

Een nieuwsbrief is bij veel grote bedrijven één van de meest effectieve verkoopkanalen. POMZ legt je graag uit hoe jij ook makkelijk, snel en goedkoop dit middel kunt inzetten.

Analytics

Je website staat er keurig bij en er komt business uit, maar eigenlijk heb je geen idee hoe de bezoekers op je site komen en wat ze er doen. Met behulp van POMZ krijg je eenvoudig en begrijpbaar inzicht in het bezoek op je site.

“Meten is weten” is zeker ook voor een website van groot belang. POMZ helpt je erbij om met een paar minuten per dag in controle te blijven over jouw website.

Zie jij nieuwe business kansen met je website?

POMZ helpt je graag met jouw online uitdaging!